Om oss

elbil

Bild från en serieteckning från 1959 hur man trodde framtidens elbilar skulle se ut.

Den digitala utvecklingen omdefinierar framtiden för bil och fordonsbranschen. Globala trender som klimatförändringar, urbanisering och digitalisering utmanar bilindustrin. Nya affärsmodeller som är kundservice orienterade öppnar upp för ett nytt spelfält med aktörer. Det sker samtidigt en massiv förändring inom tillverkningsindustrin där man får konkurrens av nya aktörer som hämtat inspiration från mjukvarubranschen och den digitala omvandlingen. Det är om denna spännande utveckling vi vill skriva om på köpaelbil.se.

Din målgrupp är våra läsare!

Köpaelbil.se ambition är att vara landets ledande webbplats för dig som vill veta mer om elbilar. webbplatsen är fullmatad med kunskap, inspiration och nyheter för dig som är intresserad av elbilar och ny teknik. Vi har fått mer läsare för varje månad. Många inom vår målgruppen vill skaffa sig information om sitt första elbils köp vilket innebär att man når målgruppen effektivt.

Annonsera på köpaelbil.se är enkelt

Det är enkelt att annonsera på köpaelbil.se
Köpaelbil.se står för kvalitetsjournalistik inom den här nischen och vi baserar våra texter på den senaste vetenskapen och du når din aktiva målgrupp. Vi har även populära guider för den som vill veta mer om elbilsmarknaden.

Fördelar för dig som annonsör

  • Du får kvalitativa exponeringar inom din nisch i realtid.
  • Du når din exakta målgrupp
  • Kreativa annonslösningar för mobilen, iphone eller ipaden. Vi kan hjälpa dig med materialet.
  • Partnerskap som kan utvecklas

Priser och information

Kontakta
Daniel Larsson 08-645 56 89 daniel@expandtalk.se

Den här webbplatsen utvecklas av företaget Expandtalk och finansieras med Google Adsense annonser.
Läs mer om oss på expandtalk.se